Munté assegura que l’executiu portava treballant tres anys amb aquest projecteque arribarà properament al Prat, donant servei d’acompanyament i d’assessorament

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha explicat aquest dimarts que el conseller d’Empresa i Ocupació, Jordi Baiget, ha informat al Consell Executiu sobre la inversió d’Amazon a El Prat de Llobregat.

Munté ha destacat que l’operació crearà 1.500 llocs de feina de qualitat en els propers tres anys i que és “la inversió més gran a Catalunya en termes de creació d’ocupació dels darrers 5 anys”.

Així mateix, ha posat en valor la feina de l’executiu al llarg de tres anys oferint un servei d’acompanyament i d’assessorament al projecte i ha remarcat que un dels “aspectes cabdals” ha estat trobar un “emplaçament òptim”. “Valorem la importància del projecte pel volum d’ocupació i per l’aposta d’una empresa estrangera estratègica com Amazon”, ha conclòs en la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

Amazon obrirà el nou centre logístic del Prat de Llobregat a la tardor del 2017. La nova infraestructura logística d’aquest gegant del comerç electrònic tindrà una superfície de 60.000 metres quadrats, l’equivalent a 8 camps de futbol.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here