De l’1 al 3 de juliol, el teatre, la música, la dansa, el circ, la màgia i la pirotècnia tornen a prendre els carrers de Viladecans. El festival “Al Carrer”, organitzat per l’Ajuntament baixllobregatí amb el suport de la Diputació de Barcelona, aposta, en la seva 27a edició, per la coproducció d’espectacles de creació contemporània i de disciplines artístiques ben diverses

El Festival Al Carrer 2016 torna a reunir a Viladecans, els dies 1, 2 i 3 de juliol, la més variada i atractiva oferta d’espectacles de carrer. En la seva 27a edició, el certamen desplega una programació d’allò més completa, on tenen cabuda tot tipus d’actuacions, des de teatre fins a música o dansa, passant per circ, màgia, clown, espectacles pirotècnics o instal·lacions lúdiques.

Entre aquestes coproduccions hi ha les que s’han fet amb les companyies La Central del Circ i Cuncurulla, totes dues dins del gènere del circ. Altres espectacles destacats són “Nàufrags”, de La Industrial Teatrera (teatre-clown), i “Su à Feu”, de la companyia basca Deabru Beltzak (percussió i pirotècnia), que enguany celebra el 20è aniversari.

Així mateix, el festival “Al Carrer” celebra una nova jornada professional, dirigida a companyies, artistes, tècnics de cultura i programadors, que tindrà lloc l’1 de juliol a l’espai Cubic, de 10.30 a 18.30h.

 

INDIFERENT

OTTFRIEDT

OPEN DOOR

ODIL

ICEBERG

LA RULETA FANTÁSTICA

BON PROFIT!

OOPART

LA DERNIÈRE SYMPHONIE

LA NENA DE LA XOCOLATA

NÀUFRAGS

NO TOQUIN LES MEVES MANS

RAMIREZ

SU À FEU

RATS!

EL LLOP FEROTGE

¿CHAPA O PINTURA? MÁS ALLÁ DE LA MANCHA

Programa del Festival Al Carrer 2016 de Viladecans DESCARREGA-T’HO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here