La plantilla demana a l’empresa tenir dos dies de descans setmanal, convertir els contractes temporals en indefinits; i que el calendari laboral faciliti la conciliació de la vida laboral i familiar

Aquest divendres, l’empresa d’autobusos Mohn ha convocat la darrera jornada de vaga, de moment, si no es desencallen les negociacions amb la direcció. El Comité d’Empresa, format per CCOO, CGT i UGT, ha anunciat l’aturada parcial del servei per intentar desbloquejar les negociacions amb l’empresa. La decisió s’ha pres “després de mesos de negociació i després del NO a tot el que s’ha plantejat”, assegura el comitè en un comunicat.

Entre les demandes principals dels treballadors es troben la de tenir dos dies de descans setmanal i, així, millorar el descans dels conductors i oferir un millor servei als usuaris; que els 30 minuts de descans diari comptabilitzin com a temps efectiu de treball; convertir els contractes temporals en indefinits; dissenyar un calendari laboral que faciliti la conciliació de la vida laboral i familiar; reconèixer la categoria professional de tots els treballadores i desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu i que l’empresa se segui a negociar una possible sortida al conflicte.

Les aturades seran de 10 a 13 hores, de 17.30 a 20.30 hores i de 00 a 03 hores. Si la situació no es resol es convocaran noves protestes els dies 12, 14, 16, 20 i 22 de setembre; i els dies 3, 5, 7, 18, 19, 21, 26, 27 d’octubre.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here