La ciutat ja ho té tot a punt per celebrar la seva Festa Major d’estiu, que tindrà lloc d’avui dia 7 fins l’11 de setembre. L’esdeveniment s’obrirà a les 20 hores avui dimecres amb el pregó a càrrec del director de cinema viladecanenc Javier Ruiz Caldera i la ja habitual Espavilada del Mamut, per despertar-lo de la seva letargia estival amb l’ajut dels Castellers de la ciutat. Una mica més tard, a les 22 hores, començarà el tradicional Piromusical al parc de la Marina, realitzat enguany per pirotècnia Estalella

El cartell musical estarà encapçalat per Los Chichos (dijous 8, 22 h, parc del Torrent Ballester), amb els qui es podrà taral·lejar a la primera les seves tornades populars, i Maldita Nerea (dissabte 10, 00.30 h, parc de la Marina), un dels grups més coneguts del pop-rock espanyol actual.

També actuarà l’Orquestra Maravella i es manté el certamen musical ‘Nits al Jardí’, als jardins de Magdalena Modolell, de caràcter intimista, en què actuaran els duos formats per Maria Arnal i Marcel Bagés (folk) i Félix Rossi i Marco Mezquida (jazz). També s’organitza una festa musical dedicada als anys vuitanta, amb l’actuació dels grups Insurrecció (banda tribut a El Último de la Fila) i 37 Graus (banda de versions de la mateixa dècada). A més, hi haurà dos concerts d’havaneres, un d’ells a la platja.

Una de les novetats d’aquest any és que el Correfoc no es farà després del Piromusical –el dia d’inici de la festa–, sinó que es trasllada a un altre dia: al dissabte 10. També la Trobada Castellera es trasllada: de diumenge, com és costum, a dissabte.

El parc de Can Xic tornarà a acollir la Festa Major Xica, amb activitats infantils i en la qual els protagonistes són els nens i nenes del municipi. Una altra activitat que els infants esperen cada any és la Mamullada, el ‘correaigua’ del Mamut de Viladecans, que tindrà lloc el dijous 8 (festiu a Viladecans), a les 16.30 hores, pels carrers del Barri Antic.

 

Font: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here