El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi organitzen l’11è Cros Solidari per la Salut Mental per al diumenge 9 d’octubre de 2016 al Parc de la Muntanyeta. El Cros compta també amb el suport del Consell Esportiu del Baix Llobregat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’organització Sumant Capacitats

En aquest esdeveniment esportiu, que s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia de la Salut Mental, es conjuguen l’activitat física saludable i la solidaritat cap a aquelles persones que pateixen alguna patologia mental.

Enguany, el Cros incorpora com a novetat l’oportunitat de demostrar la nostra solidaritat amb aquells que més ens necessiten. La “volta solidària” ofereix la possibilitat de córrer o caminar, durant 500 metres, al costat de les persones que pateixen algun trastorn mental. Per a la volta solidària, que no serà cronometrada, no cal dorsal.

VOLTA SOLIDÀRIA SALUT MENTAL

Els usuaris que vulguin participar en la VOLTA SOLIDÀRIA PER LA SALUT MENTAL han d’enviar un correu a comunicacio@pssjd.org.

L’11è Cros Solidari per la Salut Mental vol continuar sent un exemple d’integració mitjançant l’esport com ho palesa el fet que es tracti d’una activitat oberta a tota la ciutadania, on els veritables protagonistes són els escolars, els atletes federats i, per suposat, totes aquelles persones que vulguin participar. Una jornada lúdica i solidària, un veritable gest d’hospitalitat i d’aixopluc cap a persones que, moltes vegades, no tenen l’opció de participar en aquest tipus d’esdeveniments.

La recaptació es destinarà a programes solidaris i de recerca en patologies mentals que es duen a terme en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l’objectiu de millorar l’assistència i la qualitat de vida de les persones amb aquest tipus de trastorns.

OPEN POPULAR 
Inscripció oberta

OPEN PROMOCIÓ 
Els atletes individuals, escoles i clubs que NO participen en els Jocs Esportius Escolars han d’enviar un correu electrònic a jjeesantboi@cebllob.cat.
Els atletes individuals, escoles i clubs que SÍ participen en els Jocs Esportius Escolars poden consultar a partir de setembre el lloc webwww.cebllob.cat (Programa NEO) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here