Aquest, entre d’altres, és un dels acords que es van aprovar ahir a la comissió d’Ensenyament al Parlament. Aquest compromís vol acabar amb la precària situació de l’escola viladecanenca -des de fa anys amb barracots i amb un perill constant de tancament-, i va ser aprovat amb els vots de l’oposició -inclosa la CUP-, mentre que Junts pel Sí hi va votar en contra 

Aquests són els acords definitius:

Els punts 1, 2 i 6 es van aprovar per unanimitat.En canvi, els punts 3, 4 i 5 sols van ser aprovats pels partits de l’oposició.

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va ser a la sessió del Parlament, acompanyat per diversos regidors del consistori. “L’Escola Mediterrània és necessària per la comunitat educativa, pels nostres ciutadans i ciutadanes i sobre tot pel desenvolupament d’un nou barri a la ciutat”, va dir Ruiz.

Per a Carles Ruiz, l’aprovació d’aquesta resolució es un pas endavant en l’educació digne i de qualitat a Viladecans, i va agraïr als “pares i mares i a la comunitat educativa el seu suport al centre”.

Per la seva banda, la Plataforma Salvem l’Escola Mediterrània ha fet un comunicat a la seva pàgina de Facebook, on expliquen que “lamentem profundament la posició de JxSI, és lamentable dir que avui no es decidia el futur de l’escola”.

En aquest comunicat, la Plataforma també es pregunta si “al Parlament que és la màxima expressió del poble català és decideix aprovar per majoria la construcció de l’Institut-Escola. Com és que ensenyament no està obligat a executar aquests acords? ”

I acaben dient “No entenem algunes posicions però seguirem lluitant fins l’últim dia!”

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here