És una iniciativa conjunta de diversos ajuntaments i organitzacions del Baix Llobregat on es duen a terme diverses activitats que impulsen, posen en contacte i fomenten el diàleg entre diverses iniciatives innovadores que busquen tenir un impacte positiu en el territori

El Baix Llobregat té tradició innovadora: tant a nivell d’empresa com d’administració pública, al món educatiu i des de la pròpia ciutadania, la comarca ha experimentat històricament amb formes de co-responsabilitat, producció col.laborativa i lideratge compartit.

Per aquest motiu, fa 3 anys es va decidir posar en valor tota aquesta energia en l’organització conjunta de la Setmana de la Co-Innovació, un esdeveniment anual que vol reunir a les organitzacions, els i les emprenedors/es i la ciutadania, durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir posar en contacte i fer aflorar iniciatives innovadores que implementen idees que transformen la societat.

Aquesta nova edició de la Setmana de la co-innovació és una invitació oberta a la reflexió, al diàleg i a l’acció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil o a qualsevol altra forma d’innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps. A la Setmana de la co-innovació es treballa per construir un ecosistema d’innovació social, col.laborativa i digital del territori.

La Setmana va començar el 28 de novembre i finalitzarà el proper divendres 2 de desembre. Els diversos esdeveniments tenen lloc en diverses localitzacions del Baix Llobregat com Cornellà -avui, al Citilab de Cornellà s’està celebrant una jornada sobre Innovació Social-, Sant Boi, Sant Feliu, El Prat, Sant Joan Despí o Viladecans.

Més informació a http://co-innova.citilab.eu/?post_type=tribe_events 

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here