El diputat de JxSí i alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, denuncia que “el projecte està encallat des de fa més d’una dècada” i demana a l’Estat que presenti “un calendari d’execució i aprovi de forma urgent les partides pressupostàries per executar les obres”

El Parlament ha aprovat aquest matí, a la Comissió de Territori, la iniciativa de Junts pel Sí per reclamar al govern de l’Estat que aprovi definitivament el projecte de millora d’accessibilitat entre les carreteres de l’entorn del Baix Llobregat. “És un projecte que porta anys i anys aturat”, ha afirmat el diputat Joan Ramon Casals, que ha afegit que “un cop aprovat, per imminent necessitat, demanem a l’Estat que presenti un calendari d’execució d’aquestes obres i aprovi, de forma urgent, les partides pressupostàries per executar-les al més aviat possible”.

En concret, la proposta reclama al govern de l’Estat l’execució de dues rotondes “que resoldrien la imperiosa necessitat de millora de la mobilitat en aquesta zona”, ha apuntat Casals. En primer lloc, la construcció d’una rotonda de connexions de l’AP-2 amb la N-340 i la C-1413 al pont sobre el riu Llobregat, a Molins de Rei; i també la construcció d’una rotonda de connexió de l’AP-2 amb la C-1413 a l’alçada de gravera de Molins de Rei, just passat el nucli urbà. “Són unes connexions molt importants per la comarca”, ha subratllat Casals, que ha explicat que “el col·lapse de l’AP-2 cada dia és impressionant i fa que no només es col·lapsi Molins de Rei, sinó també el Papiol, Sant Feliu o Castellbisbal”. El diputat ha denunciat que aquesta situació és deguda a “una manca de realització del projecte” i ha recordat que aquest “està encallat des de fa molts anys”.

“La construcció de les dues rotondes sobre el pont del riu Llobregat i la gravera a Molins de Rei és urgent”, ha insistit Casals, que ha assegurat tenir raons suficients per demanar aquesta “pressa”. “Fa més d’una dècada que representa que s’està treballant en aquest projecte, però encara està per començar”, ha sentenciat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here