Amb aquest triomf en la primera cursa de la temporada, el pilot de Gavà es perfila com un clar aspirant a títol

El gavanenc Pepe Oriola ha superat totes expectatives marcades en la primera cursa de la temporada de les TCR International Series que ha tingut lloc a Geòrgia. L’únic representant espanyol en la graella tanca el seu debut en aquest traçat amb una espectacular victòria i un 7è lloc, que li permeten situar-se en 2a posició de la general de pilots amb 31 punts.

El pilot de Vogue ho tenia tot a favor en la segona carrera per pujar al podi, però no es va confiar. D’aquesta manera, després de mantenir a ratlla al seu company d’equip Hugo Valente, el de Gavà va donar aviat caça a Altoé, per escapar-se en solitari i liderar la carrera fins al final, sumant la primera victòria de la temporada en el seu debut en aquest circuit georgià.

“Estic molt feliç perquè després de ser 9è a la Qualifying, no podia ni imaginar que aconseguiria la victòria en aquesta primera prova de la temporada. Gairebé em toco amb Valente a la sortida i vaig témer per les meves opcions en el podi, però en les primeres voltes he accelerat per distanciar-me dels meus rivals i assegurar la victòria. Sempre és emocionant vèncer i espero mantenir-me en aquesta línia en les properes curses”, reconeix Pepe Oriola, qui en dues setmanes tornarà a la pista, en aquesta ocasió al Circuit de Bahrain, compartint cartell amb la Fórmula 1.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here