Més d’un miler de persones participaran a la prova atlètica

Avui diumenge 14 de maig es farà a Sant Boi la 32a edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi, una prova esportiva de fort caràcter solidari que cada any reuneix a centenars de corredors i corredores. 

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, va presentar l’esdeveniment esportiu acompanyada pel president del club d’Atletisme Sant Boi, Josep Martí, i el cap de divisió de Quadis Autocentre, Víctor Cabrafiga.

L’alcaldessa va dir que la Cursa Vila de Sant Boi és un referent de la ciutat i va destacar el seu caràcter popular, familiar i solidari. 

El president del Club d’Atletisme, Josep Martí, es va mostrar satisfet pels resultats aconseguits a l’edició anterior i de la introducció de la Cursa Kids dedicada als més petits. Per la seva banda, el representant de l’empresa patrocinadora, Víctor Cabrafiga, va avançar que la prova teniaja més d’un miler de persones inscrites.

Diferents distàncies

Amb sortida i meta a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda, aquesta cursa compta amb diverses distàncies: 5K, 10K, i a més la Open Kids, per als nens que vulguin participar en aquesta cita. 

Per segon any consecutiu, les persones inscrites poden optar a fer la tradicional cursa Open Popular de 10 quilòmetres o bé la Open Popular de 5 quilòmetres, distància més curta i que permet la participació de tots aquells/es que s’estan iniciant en el món del córrer o que prefereixen aquesta distància.

La cursa és coneguda per la duresa del seu recorregut, malgrat això, s’han previst més de 5 punts d’animació al llarg de l’itinerari, per tal de fer-la més amena i divertida i alhora generar ambient al municipi al pas dels corredors. 

Enguany, com ja s’ha fet en les darreres edicions, el circuit de 10K passa per l’interior del recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, institució de Salut Mental i hospital que obre les seves portes perquè les persones que participen puguin gaudir d’un espai entranyable i amb l’ambient i animació dels pacients que hi resideixen.

Acció solidària

El Club Atletisme Sant Boi destinarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu un donatiu de 0,50 euros per que cada inscripció de l’Open Popular 5K i 10K per a la investigació de malalties mentals i per garantir un acompanyament assistencial, social i laboral a aquest col·lectiu, de manera que es pugui garantir una atenció integral que potenciï la seva normalització i integració a la societat.

La Cursa Popular Vila de Sant Boi està organitzada pel Club d’Atletisme Sant Boi amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here