El pilot gavanenc a les TCRva acabar tercer en la primera cursa i vuitè en la segona

Pepe Oriola ha aconseguit ser tercer a la primera prova disputada aquest cap de setmana al circuit de Monza. El gavanenc va poder ser segon però un incident en l’última volta li ho va impedir. Encara així, va sumar 15 punts en la cursa d’aquesta quarta cita del Mundial i aconsegueix un vuitè lloc a la segona carrera, a només a 2”789 de la victòria.

Oriola deia que a la primera prova havia fet “una bona sortida i he entrat al primer revolt amb diversos cotxes a la vegada. M’han colpejat per darrere i sense voler he picat Mat’o Homola anant fora de la pista. Ho sento molt, no era la meva intenció”

Sobre el final de carrera tan alterat ha comentat el següent: “Quan anava tercer estava tractant d’avançar però era molt difícil seguir els Honda. Vaig esperar un error d’algun d’ells i va arribar quan Attila va sortir de la pista. Vam tenir un petit toc que em va trencar el paraxocs posterior. Crec que Seat ha de treballar en aquesta part del cotxe, amb un petit contacte no pot succeir això”.

Sobre els últims metres ha assegurat que “Attilla era imparable” ja que “en les rectes la velocitat punta dels Honda Civic Type R és increïble”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here