Un cap de setmana dedicat a aquest deliciós fruit vermell, que amb activitats com la 41a Exposició de Cireres, s’està consolidant com un dels productes estrella de la comarca. Enguany, l’Exposició de cireres climentona ha estat dedicada a les arts escèniques

Aquest 2017 a l’Exposició hi han tingut especial rellevància els aniversaris de tres entitats: 

  • El Club Bàsquet Sant Climent, que celebra el seu 60è anivarsari, convertin-se així en una de les més antigues de la població.
  • El Grup Escènic Sant Climent, que durant 30 anys ha representat un total de 60 obres i estrenen un musical per celebrar aquest aniversari.
  • El 25è Aniversari de Bombers Voluntaris de Sant Climent, que al llarg d’aquests han dut a terme més de 8.000 serveis.

L’inici de la Festa va ser divendres 26 de maig amb el correfoc, la tabalada i la remullada que organitzen el Fomarians, per a continuar tot el cap de setmana amb un seguit d’actes i activitats on la participació de la ciutadania i les entitats locals van tenir un paper fonamental. 

Es va poder gaudir de Música Coral amb les corals infantils i la Coral la Vall, cultura popular i tradicional amb els Gegants, Ball de Gitanes, Ball del Patatuf i els Cireraires, concurs de pastissos per a adults i de cupcakes per a infants, exposicions…

Al recinte firal hi eren exposades les paneres fetes per particulars i entitats i les paneretes que els nens i nenes de la població han fet amb molt de carinyo.
El comerç local va tornar a participar en el joc de la “CIRERA AMAGADA”, i es va haver de buscar als aparadors dels establiments les lletres que ajudéssin a descobrir la frase secreta.

Avui, a la Plaça de la Vila podreu visitar els stands de les entitats locals i de l’Ajuntament. En el Mercat Pagès vilatans i visitants podran comprar les cireres acabades de collir.

Hi haurà balls, concerts, gastronomia… i un final de festa espectacular!

Programa: 


FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here