Ajuntament de Castelldefels i UPC oferiran un programa per a joves estudiants, Mestres i públic en general. Torna l’anomenat UP4 Camp, una estada a la residència universitària adreçada a estudiants que hagin cursat 4t d’ESO o 1r de batxillerat aquest curs i es reforcen les activitats adreçades a nens i nenes a partir de 8 anys d’edat acompanyats de les seves famílies
L’Ajuntament de Castelldefels i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) treballen conjuntament en l’organització de l’edició 2017 de la Universitat d’Estiu de Ciència i Tecnologia de Castelldefels, CasTECHdefels.

Del 26 de juny al 15 de juliol es proposa un programa d’activitats que pemetrà formar part del Campus del Baix Llobregat de la UPC i viure un Castelldefels ple de ciència i tecnologia.

CasTECHdefels aprofita les sinergies entre l’activitat acadèmica de les escoles del campus universitari i la seva experiència en divulgació científica, així com les potencialitats de la ciutat de Castelldefels.

L’oferta d’activitats d’enguany tindrà com a principals àmbits d’actuació: els tallers adreçats a famílies amb nens i nenes a partir de 8 anys (que es reforcen enguany); la divulgació i formació científica per al públic en general; la formació i capacitació tecnològica del professorat de secundària a l’estiu; i el foment de les vocacions científiques entre l’alumnat preuniversitari.

En aquest sentit, després de la bona experiència de l’any passat, aquesta edició torna l’UP4 Camp. Aquesta és una activitat residencial (de 6 dies i 5 nits) que es fa al campus de la UPC adreçada a joves de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat que busca atraure als joves talents del futur en l’àmbit de la ciència i la tecnologia. Es realitzarà entre el 10 i el 15 de juliol.

Organitzada per la UPC i l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, CasTECHdefels oferirà activitats dirigides a un públic ampli i no necessàriament universitari, amb una oferta especialitzada en els àmbits d’expertesa del Campus del Baix Llobregat de la UPC.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here