La programació recull activitats d’oci de juliol i agost

Viu l’estiu! recull les activitats lúdiques i culturals de l’estiu a la ciutat. 

La programació es va obrir amb les revetlles de Sant Joan i finalitzarà el primer cap de setmana de setembre amb el tradicional Aplec de Sant Ramon, que enguany arribarà a la 81a edició.

El temps de la calor ens convida a gaudir de l’aire lliure i la natura al carrer. És un bon moment per redescobrir el nostre entorn natural, tot passejant per l’ Anell Verd o la zona del riu Llobregat i per omplir el calendari de l’agenda amb activitats de tota mena.

La programació Viu l’Estiu! recull molts suggeriments per relaxar-nos i participar en esdeveniments lúdics i culturals sense sortir de Sant Boi. 

Molta música

Destaquen les propostes musicals (concerts, música a la fresca, electrònica, jazz, folk, samba…), les activitats familiars (les ludoteques al carrer), la Nit d’Estiu al Museu (enguany, dedicada al món de l’aigua, amb la participació de l’expert i col·laboració de TV3, Martí Boada) i els festivals Karxofarock i Artenou .

Viu l’estiu! s’acomiadarà els dies 2 i 3 de setembre amb el 81è Aplec de Sant Ramon, la 39a Cursa a Sant Ramon i la 3a Cursa Guau, quina pujada! (amb gossos).

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here