El grup liderat per Benito Anglada tancarà les festes el dimarts 15 a les 23.45h a la Plaça de l’Església. La banda oferirà un enorme ventall de conegudes cançons reproduïdes al peu de la lletra o parodiades amb gran encert humorístic

Després cinc dies de festes majors carregats d’espectacles i activitats, la cloenda a aquests dies de germanor i goig compartit arribarà la nit del dimarts 15. Però no ho farà de qualsevol manera, sinó que serà en forma de clímax a tot el que s’haurà viscut des del dia 11. Amb aquesta missió es va designar com a plat fort de les festes l’actuació d’Hotel Cochambre, un veterà però incombustible grup que reunirà a la Plaça de l’Església un públic heterogeni quant a gustos i edats però que trobarà en el popurri de versions de la banda un punt comú per al gaudi.

El concert arrencarà la nit del dimarts 15 a partir de les 23.45 h a la ja esmentada plaça, i durant el seu transcurs ens anirem endinsant en l’espectacular repertori de la banda, un enorme ventall de conegudes cançons reproduïdes al peu de la lletra o parodiades amb gran encert humorístic. Precisament l’humor és una altra de les armes d’Hotel Cochambre, que acaba provocant la rialla general a base de diàlegs entre els membres del grup o interaccions amb el públic. 

El carisma de la banda, sobretot del seu cantant, Benito Anglada, els ha fet mereixedors del Premi ARC al millor grup de versions en tres ocasions (2005, 2012 i 2014) i ha derivat en un grup de fans fidels que segueixen el grup allà on la música els porti.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here