L’internacional espanyol Juan Carlos Navarro es va convertir aquest agost en el jugador amb més internacionalitats, amb 240, al superar a Juan Antonio San Epifanio ‘Epi’ (239), i va agraïr als seus companys i excompanys els “anys grandiosos” viscuts amb la samarreta espanyola

El baixllobregatí va veure com s’aturava el partit que jugava davant Veneçuela en el minut 7, número del seu dorsal, perquè el Madrid Arena es rendís a ell. Enmig d’una sonora ovació, l’escorta del FC Barcelona va rebre una placa commemorativa de mans del president de la Federació Espanyola de Bàsquet, el seu excompany Jorge Garbajosa, i del president del Consell Superior d’Esports (CSD), José Ramón Lete.

No obstant això, aquí no van acabar les sorpreses. Precisament l’home a qui superava, Epi, va saltavar a la pista amb una samarreta amb el dorsal 240. “Fa 24 anys vaig tenir l’honor de superar a Nino Buscató i avui et toca superar-me a mi, et felicito. Ser un gran esportista costa molt , però ser un gran esportista durant 17 anys em sembla increïble. Felicitats per tota la teva trajectòria, per tots els teus èxits. Ens has fet feliços amb la selecció. Enhorabona per aquest dia “, va assenyalar. 

La seva dona i les seves filles el van acompanyar a la pista, igual que el seu gran amic el també baixllobregatí Pau Gasol. “Felicitats a aquest gran campió i aquest gran amic. Et mereixes tot el que has aconseguit. Han estat molts anys junts i he gaudit com un nen cada moment, i ho segueixo fent. Ets un exemple de compromís per a tothom, un orgull. Ets la bomba”, va assenyalar el de Sant Boi.

Després d’això, l’homenatjat va prendre el micròfon per agrair el suport als que l’han envoltat en una trajectòria que es va iniciar en els Jocs Olímpics de Sydney 2000. “En primer lloc, voldria enviar una abraçada molt forta a Sergi Llull. És una gran pèrdua, ens costarà molt sense ell, intentarem fer tot per ell “, va recordar sobre el balear, lesionat de gravetat.

“En segon lloc, dono les gràcies a les meves meus tres noies per ser aquí. Dono les gràcies als meus amics. Dono les gràcies a la meva família, la Federació; hem passat uns anys grandiosos, estic supercontent d’haver millorat com a persona i com a jugador gràcies a ells. De totes he après”, va continuar.

La seva ciutat, Sant Feliu de Llobregat, va posar ja fa uns anys el seu nom, Juan Carlos Navarro, al Palau Municipal d’Esports; per a fer un reconeixement ciutadà a la figura del internacional espanyol santfeliuenc per la seva trajecròria esportiva. 

Font: Europa Press 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here