La Gasol Foundation inaugurarà el próxim 19 de setembre la seva seu mundial a Sant Boi de Llobregat de la mà dels seus fundadors Pau i Marc Gasol

Sota el lema “ZERO OBESITAT INFANTIL”, la jornada inclourà activitats lúdiques centrades en la promoció d’hàbits saludables entre infants i adults.

L’acte, conduït pel periodista Manel Fuentes, donarà el toc de sortida amb els parlaments dels seus Fundadors i l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret. Seguidament, el cuiner Joan Roca (Celler de Can Roca) oferirà un taller de cuina saludable per a tots els assistents, amb el suport dels germans Gasol. 

 L’acte conclourà amb un programa d’activitats lúdiques adreçades a infants del municipi i dinamitzades pels dos jugadors. Al final, tindrà lloc una tirada de confeti amb canons per simbolitzar l’inici d’aquesta nova etapa per la Gasol Foundation. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here