Andrea Fauste va ser la guanyadora de la segona edició del concurs de cartells de la Festa Major de Sant Miquel i els membres de l’Associació Cultural Impuls, que enguany celebra el 20è aniversari, seran els pregoners. Ambdues propostes recullen el caràcter festiu i participatiu de la Festa Major molinenca 

Un any més, les activitats de foc es combinen amb les actuacions musicals, les proves esportives, el teatre, el cinema, els espectacles infantils i altres actes més tradicionals. El Pati de Festa Major serà el centre neuràlgic de bona part de les activitats que tindran lloc entre el 22 de setembre i l’1 d’octubre. 

Aquest és el programa d’activitats 

L’autora del cartell va explicar que “el cartell recull el circuit habitual de la Festa Major de Molins de Rei, on hi figuren els principals elements identificadors: el correfoc del Camell, la música i les entitats, representades pels castellers”. Fauste també ha destacat que “els colors taronja i blau marí representen la festa tant de dia com de nit”.

El privilegi de ser pregoner, s’ha proposat una vegada més a una entitat de la vila que celebra aniversari. Enguany seran l’Associació Cultural Impuls en l’any de celebració del seu 20è aniversari. Tal i com ja va essent tradició en els darrers anys, el pregó tindrà caràcter festiu i participatiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here