Ha agraït la rapidesa de l’Ajuntament en actuar i deixar-la tal com estava abans d’aquest fet

La façana del domicili particular del regidor de PDeCat, Antoni Rafanell va aparèixer, el 19 de setembre, amb la pintada “Arriba España. Siempre Unida”. A més de la pintada es van retirar les pancartes que hi havia col·locades, al balcó, relaciones amb el referèndum del dia 1 d’octubre. 

El regidor del grup municipal de PDeCat i president de Demòcrates de Catalunya a Gavà ha explicat, davant els mitjans de comunicació municipal, que “em sap molt greu la pintada que m‘han fet a nivell particular igual que si ho fessin a alguna altra persona, sigui del tema que sigui, tant per postures xenòfobes, feixistes o per temes com aquest”.

Rafanell ha agraït la ràpida actuació de l’Ajuntament davant aquest fet: “Hem d’agraïr la rapidesa de l’Ajuntament en pintar la façana i deixar-la tal com estava, igual com si passa a qualsevol altre edifici o casa de Gavà”.

D’altra, Antoni Rafanell, ha volgut manifestar que ell, al igual que els portaveus d’ERC, Albert Massana i de PDeCat, Ramon Castellano, també està en contra de la decisió “de l’Ajuntament de no cedir espais, per posar les urnes. Nosaltres estem en contra d’aquesta decisió”. 

Rafanell també ha volgut puntualitzar que a vegades no comparteix les opinions del portaveu de PDeCat. “Ell pot tenir unes opinions i nosaltres unes altres. Som el partit Demòcrates de Catalunya i amb moltes opinions seves no estem tot d’acord. Respecte l’1 d’octubre un cop s’hagi votat decidirem si continuen al govern o no”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here