Deu cellers ompliran de cultura del vi aquest dissabte la Plaça del Centre en el marc de la 4a. Fira del Vi d’Esparreguera, que comptarà també amb una oferta gastronòmica interessant

En quatre edicions, la Fira del Vi d’Esparreguera s’ha fet un lloc al calendari que, en temps de verema, porta aquest tipus de trobades a diferents indrets del territori. La vila, però, aposta per un format diferenciador i per unes dimensions humanes i acotades, que fomenten la conversa i l’intercanvi d’informació. 

Marta Orús, tècnica de Desenvolupament Local, ha explicat al programa Tot el que passa de Ràdio Esparreguera que “es treballa per oferir una proposta de qualitat. És una fira completament diferent d’altres que trobem a la comarca: no es tracta tant de vendre producte com de degustar-lo i, sobretot, de gaudir d’un ambient per conversar amb els representants dels cellers, que són empreses familiars”. 

La jornada començarà amb la 12a. Trobada de Plaques d’Esparreguera, durant la qual es presentarà una placa commemorativa de l’esdeveniment. Per primer cop, aquesta trobada es desenvoluparà en el marc de la Fira, acompanyada d’una degustació de vermuts. Novetat també són les visites al celler de Can n’Estruc, en dos formats: una de més tècnica al matí, a partir de les 11; i portes obertes a la tarda, entre les 5 i les 9, amb la facilitat d’un bus llançadora que portarà tothom qui vulgui fins al celler. 

A partir de les 5 de la tarda ja estaran oberts a la plaça els deu cellers que hi participen i les carpes dels restaurants. La inauguració oficial serà a un quart de 7 de la tarda, amb la intervenció del primer tinent d’alcalde, Emmanuel Ortí, i del regidor de Promoció Econòmica, Antonio Ferre. D’un quart de 7 de la tarda fins dos quarts de 8, el grup Moreneta Swing s’encarregarà de posar animació i ritme. I a partir de dos quarts de 9, Calet Versions es farà càrrec de l’ambient musical.

Consulta el programa 

Font: Ajuntament d’Esparreguera 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here