La ciutat acull aquest cap de setmana la XX Trobada de gegants del Baix Llobregat, amb especial protagonisme de la colla gegantera de Castelldefels i l’Agrupació de Cultura Popular

Les activitats comencen el dissabte 28 d’octubre amb una plantada de gegants a la plaça de la Biblioteca (18h), que tindrà la seva continuïtat amb una cercavila nocturna (19h) fins a la plaça Joan XXIII. A les 20 hores, es procedirà al nomenament de la Jordana com a pubilla del Baix Llobregat.

Els festejos continuen diumenge 29 d’octubre amb una nova plantada de gegants i un esmorzar popular (9.30h) a la plaça Joan XXIII. Posteriorment (12.30h) s’iniciarà una nova cercavila que en aquesta finalitzarà a la plaça de l’Església. A les 14 hores, es procedirà al nomenament de l’Arnau com a hereu del Baix Llobregat.

Com a activitat relacionada, el proper 11 de novembre (11h) l’espai Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado acull la lectura del conte Gegants!, a càrrec de Montse Panero. La proposta està recomanada per a infants a partir dels 3 anys. En finalitzar, cap a les 12.30h, tindrà lloc una ballada de gegants a la plaça de la Biblioteca.

Font: Ajuntament de Castelldefels 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here