Laia Sanz s’ha quedat sense poder revalidar el títol del Mundial d’Enduro femení per sisena vegada consecutiva, el que hagués suposat el seu 19è mundial en total

El causant de que la pilot de Corbera no hagi pogut tornar a coronar-se reina de l’enduro, ha estat un inoportú trencament del motor en la darrera prova del campionat, el Gran Premi d’Alemanya, 

Fins aquell moment, Sanz liderava el Mundial amb tres punts d’avantatge sobre la seva gran rival, l’alemanya Maria Franke. Finalment, Sanz (119 punts) va acabar en tercera posició del Mundial, per darrera de Franke (141) i de la britànica Jane Daniels (122).

Aquest ha estat el primer abandonament d’un campionat de la de Corbera, des que va debutar en el certamen el 2010.

A pensar en el Dakar… 

“Ha estat una llàstima acabar així, però no he tingut la sort de cara”, ha comentat la catalana.

I s’ha mostrat resignada: “És la primera vegada que em passa una cosa així, però són coses que succeeixen en els esports de motor”.

Ara, li toca ja pensar només en el Dakar 2018.

“És moment de centrar-nos en la preparació per al proper Dakar”, ha conclòs la 18 vegades campiona del món.

La temporada que ve, Laia Sanz centrarà el seu programa en els ral·lis cross-country i no competirà al Mundial d’Enduro.

En el seu palmarès llueix 13 títols mundials de trial i cinc d’enduro.

També és heptacampeona en la categoria femenina de motos del Dakar (2011-2017), obtenint al 2015 el millor resultat final d’una dona: novena. 

Un récord que la pilot baixllobregatina està disposada a pulveritzar! 

Imatge: @LaiaSanz_

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here