Es dóna la circumstància que el gavanec ja va competir en aquest circuit als 15 anys, en les 24 hores de Dubai, on a més va aconseguir pujar al podi
Pepe Oriola afronta aquest cap de setmana l’última prova de les TCR International Sèries, que es disputa per primera vegada en el mític circuit de Dubai. Val a dir, que el pilot de Gavà és l’únic representant de l’estat en aquest campionat mundial i se li presenta una important oportunitat d’intentar aconseguir el Top 3 de la general de pilots, abans de baixar el teló de la temporada.
“Ha estat una temporada molt competitiva, on hem tingut l’oportunitat de conèixer nous circuits. Malgrat que he tingut bons i mals moments, l’important és que arribo a l’última cursa amb opcions matemàtiques de millorar el resultat actual en la general de pilots. Confio a tenir una bona actuació que em permeti sumar el màxim de punts possibles per al meu equip Craft Bamboo Lukoil, però sobretot per SEAT Sport ja que des dels meus inicis han confiat en les meves aptituds i els dec molt en la meva carrera esportiva. A més, arribo amb opcions matemàtiques d’acabar entre els tres primers del campionat i vull intentar aprofitar aquesta oportunitat”, comenta sobre aquest tema Pepe Oriola.
Es dóna la circumstància que Pepe Oriola ja va competir en aquest circuit als 15 anys, en les 24 hores de Dubai, on a més va aconseguir pujar al podi amb SEAT. “Tornar a Dubai és molt emocionant per a mi, ja que em porta molt bons records. Espero gaudir de la mateixa sort i brindar una alegria a la meva afició”, afegeix Oriola, qui de moment no avança els seus plans de futur a l’espera d’acabar la temporada que es podran seguir en directe, a través de la web de les TCR i a diversos canals internacionals.

Meeting de Dubai:

Dissabte 18 de novembre:

08.10 hores. Carrera 1 (hora espanyola)

12.30 hores Carrera 2 (hora espanyola)


Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here