L’Ajuntament de Sant Climent ha pogut solucionar les dificultats tècniques que suposava portar l’esdeveniment a aquest equipament, motivat per la gran expectació ciutadana que ha generat la participació de la climentona al concurs

Avui dilluns 5 de febrer té lloc la gala final del programa de televisió Operación Triunfo, un esdeveniment que tindrà una especial repercussió al municipi de Sant Climent gràcies a la presència de la climentona Aitana entre els cinc finalistes.

Les xarxes socials s’han sumat al suport a la jove cantant local amb l’etiqueta #aitanaganadora.

Els veïns i veïnes podran seguir el programa en directe, a partir de les 21.30 h, gràcies a la pantalla gegant que s’instal·larà al poliesportiu municipal.

Finalment des de l’Ajuntament s’han pogut resoldre els problemes tècnics que suposava portar l’esdeveniment a aquest equipament municipal i que estaven relacionats amb el cobriment de la pista per a evitar que quedi malmesa.

El nou aforament màxim serà de 800 persones. Des de l’Ajuntament es recorda que s’hauran de seguir diverses normes, com no entrar al recinte amb begudes o objectes potencialment perillosos, pròpies dels concerts i les concentracions de persones.

Normes de seguretat

L’expectació per la participació d’Aitana al concurs ha fet que es desbordessin totes les previsions. En un principi el lloc triat per seguir el programa a la vila era el Casal de Cultura, amb un aforament màxim per a 350 persones. En tot cas només en la primera de les dues jornades establertes es van sol·licitar més de 500 invitacions la qual cosa va fer que es plantegés el canvi d’ubicació.

Aquelles persones que encara no disposen d’entrada per seguir en directe i en pantalla gegant al poliesportiu municipal la final del programa Operación Triunfo, podran recollir les 400 que es repartiran avui a partir de les 18 h al mateix poliesportiu. De la mateixa manera cal destacar que s’ha avançat l’hora prevista per a l’obertura de portes seguint les indicacions de seguretat que han donat els Mossos d’Esquadra. Així es podrà accedir a l’equipament a partir de les 20.30 h.

Font: Ajuntament de Sant Climent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here