Finalment serà a La Capsa i no al Cinema Capri, com s’havia anunciat inicialment, ja que la productora del programa ha venut la retransmissió per a cinemes en exclusiva a una cadena de sales

El cinema Capri del Prat no podrà retransmetre la gala final del programa Operación Triunfo de Televisión Española, en la qual participarà el músic i cantant pratenc Alfred Garcia avui dilluns 5 de febrer. Com a alternativa, l’emissió del programa es farà a La Capsa, on a més hi haurà vídeos i actuacions musicals relacionades amb aquest esdeveniment i amb l’artista pratenc.

Tothom qui ho vulgui podrà anar a La Capsa a donar suport a l’Alfred.

La productora del programa televisiu ha pactat en exclusiva la retransmissió per a cinemes amb una cadena de sales, que cobraran per veure la final. El Capri, per tant, no podrà oferir aquest servei gratuït, com tenia pensat.

Així, avui dilluns 5 de febrer tots els seguidors i seguidores del músic i cantant pratenc Alfred Garcia podran seguir en directe l’emissió de la final d’Operación Triunfo a La Capsa. Aquest finalment ha estat l’escenari triat per a oferir a qui vulgui gaudir en companyia de la gala final del concurs.

A partir de les 21:30h s’obrirà la sala de concerts amb una pantalla i al bar de La Capsa s’instal·laran també pantalles per poder seguir la gala final del programa. A més del passi, alguns músics prepararan temes de l’Alfred o temes que ell ha cantat per complementar la nit.

L’Alfred s’ha convertit en un dels participants més estimats del públic i la crítica ha reconegut el seu talent musical. Després de setmanes de treball arriba a la final del programa, que tindrà un format especial. Dels cinc finalistes, dos d’ells quedaran eliminats en la primera ronda, i només en restaran tres que passaran a la finalíssima. El sistema de vot serà de pagament per sms o trucada. Al final de la gala, sabrem si l’Alfred és el guanyador d’Operación Triunfo.

L’Alfred, molt vinculat al Prat

Alfred Garcia va beure des de ben petit les influències musicals de la seva família. Amb arrels cubanes, rumberes i rockeres, és hereu dels Blue Streak i Rumba Brava, on cantaven els seus tiets. Més tard va començar la seva formació musical amb la Unió Filharmònica del Prat. Allà va tocar el trombó mentre creixia el seu interès per la cultura musical. La seva formació musical va continuar al Taller de Músics.

Paral·lelament, l’Alfred ha estat molt vinculat al projecte cultural de La Capsa, mostrant interès per tot allò que bullia al món musical. Ha participat en projectes com clip musical #Almeuritme, les maratons musicals del Meló_dia, el projecte Cocoon, i en d’altres iniciatives musicals de la ciutat com el Festival Altraveu, La Música contra el Hambre o els concerts solidaris contra el Càncer. També va formar part del Combo Tito Juane, una xaranga que va animar diverses festes populars del Prat, com el Correquintos o el Correllengua.

L’Alfred García ha presumit del Prat al llarg de tota l’edició d’Operación Triunfo. Des de cantar la sardana La Festa Major del Prat en directe a col·locar una enganxina d’un pollastre potablava als vestidors del programa. Fins i tot, en una gala, li van portar un sac de sorra de la platja pratenca. L’Alfred és potablava, i ha esdevingut un ambaixador de la ciutat mostrant el seu orgull potablava sempre que ha tingut oportunitat.

Font: Ajuntament del Prat

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here