Sant Feliu celebrarà des de dimarts 13 de març fins al 26 del mateix mes la VII Setmana de la Poesia amb més d’una vintena de propostes que inclouen recitals, tallers, concerts, teatre, presentacions i tres exposicions

Programa d’actes

Els actes que es realitzaran en diversos espais de Sant Feliu sempre amb l’objectiu de posar en relleu l’univers poètic i apropar-ho a tota la ciutadania.

Actes per tots els públics

La VII Setmana de la Poesia arrenca oficialment el dimarts 13 de març a les 20.30 h amb un espectacle poètic de Clara Segura, Santi Balmes i Fluren Ferrer a la Sala Ibèria. Els tres artistes del Baix Llobregat donaran el tret de sortida a una Setmana de la Poesia carregada d’activitats d’alt nivell. Els músics Santi Balmes, Fluren Ferrer i l’actriu Clara Segura han ideat un espectacle conjunt, que es presenta al públic a la jornada inaugural de la Setmana de la Poesia. Tres noms d’autèntic luxe junts per a una vetllada màgica, en la que es combinen poesia, teatre i música.

Les propostes són nombroses, per a tots els públics i per a tots els gustos. Hi haurà la possibilitat d’escoltar el duet musical de Tere i August amb la veu del poeta Joan Duran. Els joves amants de la poesia tindran un acte al local MileniocMusic Bar que barreja hip hop amb poesia la tarda de diumenge 18 sota el nom de “Dios ni contigo ni sin ti”,així con un taller a l’institut Martí Dot que barreja música i poemes, una de les novetats en aquesta edició.

Les famílies tenen una doble cita; la primera amb el recital a la Biblioteca amb Jordina Bioska a les 11 h el dissabte 17 i, per altra banda; diumenge 25 al Centre Parroquial hi haurà l’espectacle de La Xarxa “36 polzades”. En l’àmbit musical, Oscar D’Aniello, més conegut com a Delafé, aterra a Sant Feliu amb la companyia de Carlos Cros i Jansky dissabte 17 a Els Pagesos.

Sense deixar la música, el jazz es barrejarà amb la poesia de la mà de Guillem García Trio i La Mordida Literària divendres 23 a les 21.30 h a l’Ateneu. Per tercer any consecutiu torna la Trash Poety amb Ana Curra entre d’altres als Pagesos el 23 de març a les 22 h.

Destacar, que per problemes d’agenda de l’artista el recital amb Kate Tempest que s’hauria de celebrar com a acte de cloenda de la Setmana de la poesia s’hi ha anul·lat.

Premi de Poesia Martí Dot

Entre els actes programats per a la Setmana de la poesia, es troba divendres 23 el lliurament del premi de Poesia Matí Dot on han participat 22 poemaris, la millor participació de la història del certamen. Les dades de participació d’aquesta edició reflecteixen, el bon moment que viu la poesia catalana, sobretot entre el públic jove, amb la proliferació de nous creadors cada vegada més presents als ambients culturals i literaris. El guanyador de la darrera edició; Guim Valls estarà present en aquesta Setmana de la poesia, més concretament el 25 d’aquest mes a la Sala Ibèria a un triple acte.

La Setmana de la Poesia de Sant Feliu està organitzada per l’Ajuntament, l’Associació literària La Mordida i la Biblioteca Montserrat Roig i amb la col·laboració de gairebé una vintena d’entitats i establiments (Els Pagesos,Ateneu-USLA, Pizzeria Rustika, El Parlament, Llibreria Barra Llibre, Aula de Música i Teatre, Contrapunt Poètic, Viena Edicions, Milenio, etc.).

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here