Es portaran a terme nombroses activitats: tallers naturalistes, pedalada popular, “train” running, itinerari botànic i d’ocells, plantada d’arbres, activitats culturals i de ciència ciutadana

Cornellà organitza la 5a Festa del Riu amb una jornada festiva i educativa a l’entorn del riu Llobregat, per promoure els seus valors naturals i per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Aquesta vegada, serà el diumenge 18 de març, durant el matí. Es portaran a terme nombroses activitats: tallers naturalistes, pedalada popular, “train” running, itinerari botànic i d’ocells, plantada d’arbres, activitats culturals i de ciència ciutadana per compartir en família.

El Dia Mundial de l’Aigua se celebra internacionalment el 22 de març, i Cornellà el dedica al riu Llobregat, que a més de donar-li nom ha tingut un paper fonamental en la seva història, tant per al desenvolupament agrari com industrial. Avui, recuperat per a la ciutadania i conscients que és un bé que cal protegir, és el principal espai natural de la ciutat.

PUNT DE TROBADA:
Accés a la passarel•la del riu, al final del carrer Verge de Montserrat

INSCRIPCIONS:

Totes les activitats són gratuïtes excepte la cursa “Train” Running, que té un preu de 10 euros. Per a totes les activitats cal inscripció prèvia (excepte per a l’activitat cultural) al telèfon 93 475 87 18 (de 08.00 a 14.00 h, de dilluns a divendres) o al correu medi_ambient@aj-cornella.cat.

La cursa té les seves inscripcions a part al Club Delfos, J’Arribu Sports i Orgànic (L’Hospitalet).

HORARIS I OBSERVACIONS:

El punt d’informació del carrer Verge de Montserrat serà obert a partir de les 09.00 h per rebre els participants. Caldrà passar-hi el mateix dia, abans de començar l’activitat. Es lliurarà un entrepà de botifarra i una beguda a tots els participants. Les activitats es desenvoluparan entre les 10.00 i les 13.30 h.


TRÍPTIC FESTA RIU

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here