El 29 de juny, a les 12 hores hi va haver concentració davant la Bayer de Sant Joan Despí

Com a conseqüència de la pèrdua de 6 llocs de treball, el Sindicat Intercomarcal de Construcció i Serveis de CCOO del Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf va convocar una vaga indefinida des del 29 de juny a Acciona Facility Services, que presta serveis de manteniment a l’empresa Bayer. Aquell mateix dia a les 12 hores es va convocar una concentració davant l’empresa Bayer de Sant Joan Despí, fins a les 14 hores.

El Comitè d’Empresa d’Acciona va ser informat verbalment que aquesta empresa deixaria de ser l’adjudicatària del servei a partir d’aquest 30 de juny i que els 6 treballadors que estan realitzant els seus serveis al centre de Bayer de Sant Joan Despí, contra el criteri del Comitè i de la mateixa Acciona, no serien subrogats per la nova adjudicatària, tal com sí que ho van ser en el seu moment per Acciona, segons la informació verbal traslladada per Bayer.

Sobre la base d’aquesta informació, els treballadors es troben en una situació de incertesa o buit legal, ja que l’actual adjudicatària, Acciona, traslladarà a Bayer la indicació que correspon a la nova empresa adjudicatària del servei de fer-se càrrec de la subrogació d’aquests treballadors.

Des de CCOO defensen la continuïtat en els seus llocs de treball d’aquests 6 treballadors, entenent que legalment cal fer-ne la subrogació i que en cap cas es pot posar en risc l’estabilitat d’aquests llocs de treball per la pràctica empresarial de precaritzar cada vegada més el sector de les subcontractes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here