Els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat son uns premis que, bianualment atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) en reconeixement a les persones, associacions, institucions o empreses que hagin destacat en algun dels tretze premis que poden obtenir-se

Les candidatures es podran presentar fins el dia 6 d’octubre de 2018 i l’entrega de premis es durà a terme el 16 de novembre del mateix any a l’Ateneu de Sant Just, municipi amfitrió d’aquesta edició.

Les candidatures es poden presentar en l’àmbit de les arts (escèniques i cinema, visuals, literatura, música), en l’àmbit de la innovació i el coneixement (recerca, pedagogia, comunicació), en l’àmbit de la cohesió territorial (patrimoni cultural, patrimoni natural, cultura popular) i en l’àmbit de la cohesió social (iniciativa comarcal, compromís cívic, equitat de gènere i drets socials)

La selecció de candidatures serà realitzada per una Comissió de Selecció i un Jurat, tots amb membres nomenats per la Junta del CECBLL. La Comissió serà l’encarregada de seleccionar els tres finalistes de cada categoria mentre que el Jurat en triarà els guanyadors.

Si voleu presentar-hi la vostra candidatura feu clic:

BASES DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL DEL BAIX LLOBREGAT

Web del CECBLL per a descarregar el FULL DE NOMINACIONS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here