Diumenge passat i dins de la programació del festival de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS Festival), els professors Johannes Geffert, a l’orgue; Sarah Rumer, a la flauta, i Peter Thiemann, al violoncel, van oferir una gran interpretació d’obres de Händel, Mendelssohn, Mozart i Bach, entre altres, en format de trio, duo i individualment.

El concert va tenir lloc a l’Església de Sant Corneli, que va registrar una nombrosa assistència per gaudir d’aquests tres grans músics. Després d’interpretar el programa, la vetllada va finalitzar amb una improvització de Johannes Geffert a l’orgue, un exercici només reservat a aquells músics que tenen un gran nivell tècnic i de creativitat per ser capaços de conformar una peça en el mateix moment que s’interpreta.

L’AIMS, activa des de fa 16 anys, organitza el seu festival com una oportunitat perquè els estudiants puguin mostrar el seu talent i les seves habilitats acabades d’aprendre davant un públic local, en pobles singulars, dins d’esglésies i en llocs històrics. Els concerts al Festival són la culminació de l’aprenentatge realitzat i de l’orientació rebuda que connecten finalment els estudiants i els mestres amb el públic.

Font: Ajuntament de Collbató

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here