“Lluitaré per no decebre-us”. Amb aquestes paraules el joveníssim Omar Hernández es va acomiadar el passat divendres 17 d’agost de l’afició del Club Beisbol Viladecans, després de signar un contracte professional amb un equip de la Lliga Major de Beisbol dels Estats Units, els Kansas City Royals. Cap jugador del club havia fet abans aquest salt.

L’acte va tenir lloc a l’Estadi Municipal de Beisbol de Viladecans, davant d’una vintena d’aficionats i familiars del jugador. En els propers mesos, el jugador es traslladarà als Estats Units per entrenar amb la franquícia americana.

El jove receptor, de 16 anys, fa tot just quatre que va decidir jugar a beisbol, doncs abans d’arribar a Viladecans jugava a futbol. El seu pare Edgar, cubà i director tècnic del club, va iniciar-lo en aquest món, així com al seu germà bessó Frank, que l’any passat va ser considerat una de les 20 promeses més destacades del beisbol d’Europa. Tots dos van guanyar la lliga estatal juvenil la temporada passada amb el club.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here