Joan Ramon Casals, alcalde pel PDECat de Molins de Rei, en una entrevista a La xarxa, ha defensat que durant la propera tardor s’haurien de tancar les fronteres entre Catalunya i Espanya, i no fer una aturada de país com es proposa des d’altres sectors.

La seva iniciativa és doncs, tancar les fronteres durant uns dies perquè siguin ells els que pateixin i Catalunya pugui exportar més que mai, segons ha declarat. Ha afegit també que el que cal és ‘parar aquell que intenta perjudicar-te’ i ha recalcat que s’ha de tenir present que s’han d’efectuar propostes que sempre tinguin el màxim rendiment per Catalunya.

Casals creu que seria una bona mesura per a que Europa se sentís interpel·lada i per ‘deixar clar a Espanya que no fa les coses bé’. A més, ha opinat sobre la proposta de Pedro Sánchez en relació a la consulta sobre l’autogovern a Catalunya catalogant-la d’insultant.

Imatge: Viu Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here