El proper 18 d’octubre Love of Lesbian posa punt i final a la seva gira “20 AÑOS” a l’Auditori Nacional de la Ciutat de Mèxic amb 10.000 entrades a la venda.

El grup, originari de Sant Vicenç dels Horts, ha celebrat durant aquest any els seus 20 anys damunt dels escenaris. La gira ha consistit en set concerts a tres ciutats on el cartell de sold out ha estat present a cada una d’elles. El Gran teatre del Liceu va acollir-los a Barcelona, el Circo Price a Madrid i Les Arts a Valencia.

Durant dos hores i mitja un concert amb un repertori que es retrobava amb cançons antigues, noves ple d’emocions atemporals ha fet vibrar als fans de la banda, que han comptat amb col·laboradors de luxe com Luz Casal, Amaya, Leiva, Pancho Barona, Rayden, Arkano, Zahara, Alfred, The New Raemon, Desirée Miras, Manolo Garcia y Soledad Velez.

Mèxic serà la última parada i comptaran amb la presencia de Manuel Mendoza “Coe” de Camilo Séptimo i Alex Ferreira, dos artistes de l’escena mexicana. Però Love of Lesbian no s’atura mai: el dia 11 de setembre donen el tret de sortida a la gira ESPEJOS Y ESPEJISMOS que anirà recorrent 32 teatres de tota la península. El primer, serà el teatre Atrium de Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here