Gavà va acollir, aquest diumenge la 24ª Trobada Castellera de Baix Llobregat. La festa va comptar amb la presència d’una desena de colles: Els Castellers de Gavà, Castelldefels, El Prat, Sant Feliu, Cornellà , Sant Vicenç i l’Adroc, la colla jove de l’Hospitalet, Els Matossers de Molins de Rei i Els Encantats de Begues.

Una participació que segons Neu Pino, cap de colla dels Castellers de Gavà, “és prou destacada, ja que només ens han fallat Viladecans, que coincidia la seva diada local, Esplugues, que també tenia una altra actuació, i Esparraguera que, com s’ha quedat sense local, no pot assajar”.

La festa, a causa de la pluja, es va traslladar sota la pista coberta de l’escola Marcel·lí Moragas. Tot i això, i segons manifesta el president de l’entitat local, Carles Artola, “tot plegat ha anat molt bé. L’ambient ha estat molt maco i hem aixecat fins a 30 castells, molts de 7 i amb gran èxit, ja que només n’ha fet llenya un”.

Cal destacar el 5 de 7 amb agulla i el 3 de 7 dels Castellers de Cornellà, el 4 de 7 i el 4 de 7 amb agulla dels Grocs de Castelldefels, el 4 de 7 i un intent desmuntat del 3 de 7 dels Castellers de Sant Feliu, el 3 de 7 i el 4 de 7 de Sant Vicenç dels Horts, el 3 de 7 dels Matossers de Molins de Rei, el 2 de 6 de la jove de l’Hospitalet, el 4 de 6 amb agulla dels Encantats de Begues, el 2 de 6 de la colla del Prat, el 3 de 6 amb agulla dels Castellers de l’Adroc i el 3 de 6 amb agulla dels Castellers de Gavà.

La trobada, que Gavà acollia per segona vegada, va culminar amb un dinar de germanor. L’any vinent aquesta festa es farà el 12 d’octubre al Prat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here