L’associació Ex-Menas, amb el suport de nombroses entitats, denuncia “la persecució i l’odi que viuen els nostres germans”

Més de 300 persones van respondre a la crida de l’associació Ex-Menas i es van concentrar aquest dissabte a la tarda a la plaça de Sant Jaume per condemnar els atacs dels últims dies a centres de menors migrants no acompanyats a Canet de Mar (Maresme) i a Castelldefels (Baix Llobregat).

“Venim a denunciar el racisme, la persecució i l’odi que viuen els nostres germans menors abans i després d’aquestes setmanes i a dir que no hi ha res que pugui justificar aquests atacs. No són actes aïllats ni una baralla de joves. A darrere hi ha racisme pur i dur i entre tots l’hem d’aturar i treure dels nostres barris i pobles”, van afirmar els organitzadors en una protesta que va rebre el suport de nombroses associacions i col·lectius.

El record per les persones assassinades en els atemptats de Nova Zelanda va ser present en la concentració, amb un minut de silenci i diverses referències que van revelar la commoció dels participants.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here