L’home va segrestar, agredir, violar, gairebé matar i robar una dona des d’Igualada a Martorell mentre gaudia del seu tercer permís penitenciari després de fets similars el 2002

L’anomenat violador de Martorell, Tomás Pardo Caro, va reconèixer aquest dimecres un nou cas de brutal agressió sexual a una víctima el 2016. En el judici que es va fer a porta tancada a l’Audiència de Barcelona, l’acusat no es va voler defensar però tampoc es va demostrar durant la vista el seu penediment ni va demanar perdó a la víctima.

Tot i que la pena impedia arribar a un acord amb les acusacions, el judici es va celebrar de forma ràpida, però ni la fiscalia ni l’acusació particular van rebaixar la seva petició de 70 anys de presó per segrestar una dona a Igualada, i portar-la a Martorell on la va agredir, violar, gairebé matar, robar la targeta de crèdit i abandonar i amagar en un bosc.

Els fets van succeir quan Pardo gaudia del seu tercer permís penitenciari després de ser condemnat a més de 20 anys de presó el 2004 per uns fets similars als del 2002.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here