La cantant de Sant Esteve Sesrovires Rosalía és una de les artistes que apareixeran en un disc oficial de “Joc de Trons” amb música inspirada per aquesta superproducció televisiva d’HBO

“Joc de Trons” va compartir al seu perfil oficial de Twitter un vídeo amb la relació internacional de músics que participaran en aquest àlbum que es posarà a la venda el proper 26 d’abril.

A més de la Rosalía, que compartirà el seu tema amb el peruà A.CHAL, el disc inclourà les aportacions d’A$AP Rocky, Chloe X Halle, Ellie Goulding, Jacob Banks, James Arthur, Joey BadA$$, Lennon Stella, Lil Peep, The Lumineers, Maren Morris, Matt Bellamy, Mumford & Sons, The National, SZA, The Weeknd, Travis Scott, Ty Dolla $ign i X Ambassadors.

El títol complet de l’àlbum és “For the Throne (Music Inspired by the HBO Sèries Game of Thrones)”. L’anunci d’aquest llançament discogràfic es produeix just a punt que “Joc de Trons” estreni la seva vuitena i última temporada.

Convertida en una de les produccions més reeixides i espectaculars de la història de la televisió, “Joc de Trons” comptarà amb sis capítols en la seva temporada final que serviran per concloure l’ambiciosa adaptació a la petita pantalla de les novel·les de George R.R. Martin.

Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey i Peter Dinklage són alguns dels protagonistes d’aquesta sèrie de fantasia èpica.

Amb els nou reconeixements que va obtenir el 2018 a la 70 edició dels Emmy, “Joc de Trons” va ampliar fins a les 47 estatuetes seu rècord absolut en aquests guardons en els quals és la producció més premiada de la història.

Per la seva banda, Rosalía es troba aquestes setmanes a Amèrica per presentar el seu aplaudit segon treball, “El mal querer” (2018), en què fusiona els ritmes urbans amb el flamenc.

Després de triomfar al festival mexicà Ceremonia, la baixllobregatina ha passat per Califòrnia (EUA) al Coachella, un dels esdeveniments musicals més importants del món i que es celebra en dos caps de setmana consecutius del 12 al 14 d’abril i del 19 al 21 del mateix mes.

Font: Agència EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here