ERC ha omplert la plaça de Sant Boi en l’acte de presentació de les 31 candidatures locals que es presentaran a tota la comarca i que representen el 100% dels municipis.

Jordi Albert, diputat d’Esquerra i president comarcal ha exclamat que “sense el Baix no hi ha somni possible; no hi ha fil roig possible, sense el Baix el resultats haurien estat impossibles! Som el bastió,  som la força, som el país” i ha encoratjat als assistents a guanyar el proper 26 de maig a més de reivindicar a Esquerra com a l’opció política i social per a la gent d’esquerres.

El candidat a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha animat els ciutadans de l’àrea metropolitana a fer un pas endavant i a tenyir completament de groc el mapa a les eleccions municipals. Ha expressat que “Això que ha passat aquests mesos i setmanes al Baix Llobregat i a l’Hospitalet és la remor de fons que més inquieta l’Estat, perquè es veu que ERC està en condicions de liderar-la, de dirigir-la, d’orientar-la i donar-li sentit transformador”

Esquerra va ser la força més votada en una quinzena de municipis de la comarca. I Maragall ha afegit que “És la remor de fons que més por fa a Espanya, perquè converteix el projecte català en invencible” i ha conclòs afirmant que “Aquest pols el guanyarem gràcies a vosaltres”.

Maragall ha intervingut a l’acte “Festa de la República” amb la consellera de Justícia, Ester Capella que ha fet una crida per a que Catalunya es torni a tenyir de groc i ha animat als republicans a seguir treballant per a reclamar a l’Estat que faci “política”.

El candidat a l’alcaldia de Sant Boi, Miquel Salip juntament amb la número 2, Rosa mur, ha reclamat un canvi de govern a la ciutat “des de l’impuls republicà” i ha afegit que “Tenim el millor projecte polític per aquesta ciutat i un equip compromès, i estem en condicions per articular una alternativa política per a la ciutat”

A l’acte també ha participat el Jovent Republicà amb el seu portaveu Àlex López i Queralt Malé.

 

Font: esquerra.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here