La quarta edició del SuperMes del Baix Llobregat ha batut un nou rècord, assolint unes espectaculars xifres de participació

Més de 6.500 descàrregues de promocions, més de 170.000 visites a la pàgina web i un abast a les xarxes socials de 500.000 persones són algunes de les xifres de rècord que demostren, de manera incontestable, que el SuperMes del Baix Llobregat ha esdevingut una proposta imprescindible per al públic català i que ha convertit el Baix Llobregat com la gran destinació d’oci i turisme per a públic familiar.

Amb més de 150 propostes dissenyades i organitzades de forma excepcional per al públic familiar, el SuperMes ha propiciat que el Baix Llobregat hagi estat, durant tot un mes, el centre neuràlgic de l’entreteniment i el temps lliure per a milers de famílies. Això ha repercutit, evidentment, d’una forma molt positiva en els establiments turístics, culturals, d’oci, restauració i allotjaments del Baix Llobregat.

De l’edició d’enguany, cal posar en valor l’esforç de l’oferta del Baix Llobregat per organitzar activitats originals que han tingut una enorme acceptació per part dels milers de famílies que han participat al SuperMes 2019. Algunes de les propostes més innovadores han estat els ‘escapes room’ al carrer, les gimcanes nocturnes, fabricar caixes-niu per a ocells, divertir-se fent de cuiner per un dia, els circuits d’orientació a la natura o aprendre a fer de pagès al Parc Agrari.

Així mateix, els principals atractius de la comarca, han ofert promocions excepcionals per a les famílies, que han gaudit en exclusiva durant el mes d’abril. Les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues i de Martorell, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, són alguns dels recursos protagonistes.

Paral·lelament, la Puput Punxetes, la mascota turística de la comarca nascuda en el marc del SuperMes, ha estat un dels reclams protagonistes per als més petits, que l’han trobat físicament en moltes activitats, animant les famílies.

Una de les novetats més rellevants del SuperMes d’enguany ha estat la SuperFesta, que celebrada el diumenge 31 de març al parc de Can Mercader de Cornellà, va donar el tret de sortida al mes més divertit del Baix Llobregat. La SuperFesta va tenir una multitudinària participació amb més de 3.000 persones que van gaudir de tallers infantils, música i del trenet, un símbol del parc. La cirereta del pastís la va posar l’actuació de la banda Reggae per Xics de Sant Feliu de Llobregat , que va fer les delícies de petits i grans, tocant, entre d’altres, el tema que ha creat exclusivament pel SuperMes.

El SuperMes és una campanya de gran impacte sense precedents a Catalunya, que va posar en marxa el Consorci de Turisme del Baix Llobregat l’any 2016 amb una important implicació del sector públic i del sector privat de la comarca. Les espectaculars xifres de participació d’enguany tornen a evidenciar l’enorme potencial turístic de la comarca del Baix Llobregat que, any rere any, consolida la seva aposta pel turisme familiar.

Font: http://turisme.elbaixllobregat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here