La pilot de Corbera de Llobregat va sortir aquest diumenge des de la primera línia de la Red Bull Hare Scramble, la prova principal del Erzberg Rodeo, l’esdeveniment més important imcomplicat de l’enduro extrem. Sanz va sortir juntament amb 49 pilots més, gràcies a un “wild card” otorgada per la organització a les dues primeres dones classificades.

“La Erzberg Rodeo és a l’enduro extrema igual que el Dakar ho és als rallys. És la carrera més coneguda i important. Fins ara la veia per la televisió i m’atreia molt, fins que l’any passat vaig participar en una exhibició per a tenir-hi un primer contacte. Va encantar-me tot, l’ambient, la carrera, el paisatge i ara per fi, podré enfrontar-me a aquest repte” va confessar la baixllobregatina pocs dies abans de participar-hi.

La catalana va reconèixer que era molt important sortir des de la primera línia perquè fer-ho “des de més enrere equival a pràcticament no poder acabar”, “la Red Bull Hare Scramble és una bogeria i molt pocs aconsegueixen arribar al final. Serà molt difícil, però faré el que sigui possible per creuar la meta” va expressar.

Finalment, no ha aconseguit acabar la cursa, tal i com ella mateixa ha expressat a través de twitter “He començat molt bé però abans del refuelling m’he posat en un forat amb neu per error del que m’ha costat molt sortir. Allà m’he fos i el tram de Carl’s Dinner se m’ha fet etern” i no li ha donat temps a finalitzar el recorregut dins de les 4 hores preestablertes.

Si hagués aconseguit acabar la cursa seria un altre registre històric que la convertiria en la primera dona en acabar aquesta dura prova austríaca que celebra enguany la 25a edició. Per davant seu s’ha trobat tot tipus d’obstacles gairebé impossibles de superar en un recorregut únicament de 23 quilòmetres que s’ha de completar en el límit establert de quatre hores. Tot i no haver pogut finalitzar la cursa ja és una fita històrica el que la baixllobregatina ha aconseguit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here