L’activitat va formar part de la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades

500 infants de Sant Boi van fer una instal·lació artística a la plaça de l’Ajuntament aquest dijous, 20 de juny, amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades. La seva acció, fonamentada en una reflexió prèvia a les aules, va servir per mostrar la contradicció entre les facilitats amb què circulen les mercaderies al món i les limitacions que les persones troben per fer-ho.

La instal·lació que van realitzar alumnes d’entre 10 i 12 anys d’onze escoles santboianes, es titulava ‘Les (no) fronteres’ i és fruit de la col·laboració entre el Centre d’Art Can Castells de l’Ajuntament de San Boi, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i l’associació Refugiarte

Aquesta acció pública tenia com a objectiu fomentar l’esperit crític i sensibilitzar sobre com ens relacionem amb la resta del món i sobre les vulneracions de drets que es produeixen a les fronteres. L’acte va finalitzar amb la lectura d’un manifest reivindicatiu i amb una actuació de la banda santboiana Chet.

Per quart any consecutiu, la ciutat de Sant Boi se suma al Dia Mundial de les Persones Refugiades en el marc del compromís de Sant Boi com a Ciutat Refugi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here