En total, han fet 1.175 serveis durant la revetlla de Sant Joan, arreu de Catalunya. La majoria de sortides a l’àrea metropolitana per incendis en vehicles, mobiliari urbà i vegetació

Els Bombers de la Generalitat han atès un total de 1.175 serveis al llarg de tota la revetlla de Sant Joan, des de les vuit del vespre de diumenge i fins a les vuit del matí d’aquest dilluns. Més de la meitat de les sortides s’han fet a partir de la mitjanit i per comarques la majoria de serveis s’han fet a l’àrea metropolitana de Barcelona: Vallès Occidental (212), Baix Llobregat (127), Barcelonès (90), Maresme (79), Vallès Oriental (73) i Garraf (33).

Els incendis en mobiliari urbà i vehicles (578) i en vegetació (432) han estat els serveis més demandats. Els més destacats han tingut lloc a Plans de Sió (Segarra), on han cremat 7,8 hectàrees de rostoll, matolls i troncs, i a Palafolls (Maresme), amb 1,5 hectàrees de vegetació cremades a la urbanització Ciutat Jardí.

Pel que fa a altres serveis, destaca la crema de cinc motos cremades al carrer Palmeroles de Roses. Les flames han afectat els cables elèctrics de la façana d’un edifici i el fum ha acabat entrant als habitatges i ha estat necessari evacuar els veïns. En total, 6 persones no han pogut passar la nit a casa seva.

A Sant Cugat del Vallès han cremat tres contenidors al carrer Aribau. El foc ha afectat també la tanca de bruc d’un parell de terrasses ubicades als baixos d’aquest edifici i el mobiliari de jardí d’un dels habitatges.

També han cremat tres contenidors a Gavà, que ha acabat afectant la tanca del complex residencial de les Gavines. Un parell de vehicles aparcats a la vora també han quedat afectats parcialment.

A Rubí, els Bombers han treballat en un petit incendi de matolls a la plaça Verneda que també ha afectat la tanca d’una empresa i tres bidons emmagatzemats al pati de la companyia. I a l’Hospitalet de Llobregat, ha cremat totalment un vehicle al carrer Pintor Sorolla.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here