A les 19:00 hores, una delegació del PSC, encapçalada pel seu primer secretari, Miquel Iceta, ha assistit a l’acte de presentació que s’ha fet aquest dimarts al Parlament de Catalunya

Aquest dimarts, 25 de juny, a les 19:00 hores, s’ha presentat la Fundació Carme Chacón per lluitar contra les cardiopaties congènites. 

L’acte ha comptat amb les intervencions del president del Parlament, Roger Torrent, la presidenta de la Fundació Carme Chacón, Maria José Elices, el president del Comitè Científic de la Fundació, Raul Abellá, l’expresident de la Generalitat, José Montilla, i la vicepresidenta de la Fundació i mare de la Carme Chacón, Esther Piqueras.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i la portaveu del grup parlamentari PSC-Units, Eva Granados, han encapçalat la delegació de membres de l’executiva del PSC i del grup parlamentari que hi han assistit.

La Fundació operarà a nens i nenes amb cardiopaties congènites de països en els quals no poden ser tractats, i formarà cardiòlegs, seguint el “compromís” amb el que va lluitar per la justícia social la baixllobregatina Carme Chacón, que va morir als 47 anys per aquesta patologia.

Font: ACN

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here