La festa de l’aigua pels menuts, la trobada de puntaires, el cercavila Xerinolis o les havaneres són algunes de les activitats del programa per avui

Gavà celebra el seu darrer dia de Festa Major amb un diumenge farcit de propostes dallò mes variat. Des de les 9 del matí, can Torelló segueix la disputa del torneig internacional organitzat pel Club de Beisbol i Softbol Gavà, mentre que a la plaça de Jaume Balmes ja es comencen a posicionar els integrants dels Amics de les plaques per dur a terme una matinal d’intercanvi entre col·leccionistes.

Una altra activitat en dansa és el Safari Fotogràfic organitzat per Trenca’t la Closca i la XXV Trobada de puntaires de Sant Pere amb participants vingudes d’arreu de Catalunya i que omplen l’illa de vianants

A les 11 hores donarà inici la Water fest a la plaça Balmes amb tot un circuit obert i instal·lacions on l’aigua és la protagonista amb tobogans inflables, piscines per a nadons, festa de l’escuma i música.

Tot seguit, i dins l’espai de les cases i entitats regionals de Gavà, a la plaça de Jaume Balmes, la Casa de Andalucía ofereix un programa amb actuacions de grups de l’entitat i d’altres de convidades, una paella popular per dinar i un espectacle musical.

A les 18.30 hores podrem gaudir de l’exhibició participativa de Gavàdance, a la plaça de Josep Tarradellas que oferiran una master class de balls de saló i, mitja hora després, començarà el Xerinolis des del passeig de Joan Maragall, un cercavila que culminarà a la Torre Lluc.

A les 21.30 hores començarà, d’una banda, la Mostra de Dansa, amb la participació de les escoles i centres de dansa de Gavà i altres convidats a l’Auditori Marc Grau, i de l’altra la cantada d’havaneres, al parc de la Torre Lluc amb el Gats Vells i el grup l’Empordanet. A la mitja part, se servirà el tradicional rom cremat.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here