Ciutadans va presentar aquest dimarts una campanya publicitària amb lema ‘Ho tornarem a frenar’ que es podrà veure en cartells al carrer i a les xarxes socials

Segons expliquen, la campanya és “contra les amenaces del president de la Generalitat, Quim Torra”, quan, l’endemà que el judici de l’1-O al Tribunal Suprem quedés vist per sentència i fent seves les paraules de Jordi Cuixart, va afirmar: “Ho tornarem a fer, esclar que sí”.

La portaveu parlamentària de Cs, Lorena Roldán, va assegurar que les paraules de Torra “són la crònica d’un nou cop d’estat” i que ells, a diferència del PSOE, “no seran còmplices dels abusos dels independentistes” i que seguiran “plantant cara per ser la veu del constitucionalisme”. “Els diem una cosa ben clara: si ells ho tornen a fer, nosaltres els tornarem a frenar”, va reblar Roldán.

Acompanyada de Carlos Carrizosa i de càrrecs locals de Ciutadans a Sant Feliu de Llobregat, on es van acostar per presentar la campanya, Lorena Roldán va assegurar que la formació taronja vol donar veu i estar al costat de tots els catalans que estan “preocupats i indignats” amb les amenaces del president de la Generalitat.

“Jo li voldria preguntar al senyor Torra què és el que tornaran a fer. Saltar-se les lleis, trepitjar els drets dels catalans i dividir-los o provocar una fugida massiva d’empreses”, va apuntar.

La portaveu parlamentària de Ciutadans, ha deixat clar que, a diferència del que està fent Pedro Sànchez, que “ha abandonat milers de catalans pactant amb els independentistes”, la formació taronja “continuarà defensant els interessos de tots els catalans” sent la veu del constitucionalisme.

Aquí, va qualificar la política de pactes dels socialistes de “vergonyosa” perquè “amb l’objectiu de perpetuar-se en el poder estan disposats a fer qualsevol cosa”. “A la Diputació de Barcelona han pactat amb JxCat, el partit que ens diu bèsties tarades als constitucionalistes i el del 3%”, va recordar.

Un altre exemple de la connivència amb els independentistes, ha assegurat, és el pacte del PSOE a Navarra amb Geroa Bai, “una sucursal del PNB que vol anexionar la comunitat al País Basc”.Roldán també ha apuntat que la formació taronja és la única que pot plantar cara als independentistes perquè “ni ha pactat ni pactarà mai amb ells”.

En aquest sentit, ha assenyalat que tant el PSOE com el PP no han tingut problema de fer pactes amb els independentistes durant més de 30 anys “quan els ha convingut” fent “la vista grossa com si no passés res”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here