00Aquest dijous 25 de juliol els santfeliuencs Joan Dausà i Ramon Mirabet formaran part, juntament amb onze artistes de primera categoria en una proposta diferent que s’enmarca dins el festival Grec.

El teatre grec acollirà treze artistes, trenta instrumentistes en escena i prop de noranta minuts de música. El somni d’una nit d’estiu dels amants del pop i el rock.

L’escenari serà una mena de gran plaça, un espai de música i cançons, un lloc on celebrar el talent dels artistes coneguts a al nostre territori que, per una vegada pugen junts a l’escenari. El club TR3SC ha organitzat un concert col·lectiu irrepetible que convoca tretze artistes de pop-rock que aniran acompanyats de la formació orquestral GIOrquestra, formad per una trentena de músics i dirigida per Marc Timón.

Cadascun dels artistes interpretarà un tema en un concert que serà de ben segur diferent i irrepetible i que conduirà l’actriu i la periodista Sara Loscos.

Els baixllobregatins Joan Dausà i Ramon Mirabet s’acompanyaran de Maria Arnal i Marcel Bagés, David Carabén, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Clara Peya, Joan Dausà, Núria Graham, Ramon Mirabet, Judit Neddermann, Joan Colomo, Pavvla, Ferran Palau, Alba Carmona, Quimi Portet.

Font: grecfestival

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here