Es cancel·len dos concerts de la gira d’OT 2018 en la que hi participa el baixllobregatí Carlos Right. La promotora Live Nation ha indicat que les entrades adquirides pels concerts a Almería i a Pineda de Mar no eren les suficients.

Els concerts previstos per als dies 15 i 21 d’agost a Pineda de Mar i Almeria es cancel·len per falta de venda d’entrades que ha provocat que resulti inviable dur-los a terme. La noticia ha sorprès per igual als fans que havien adquirit l’entrada com als “triunfitos”.

Fa uns mesos, la promotora ja va veure’s obligada a reubicar la celebració d’alguns dels concerts en establiments de menor envergadura davant la previsió que l’aforament no es completés. Això fa evident la diferència d’acollida que ha tingut aquesta segona edició del concurs televisiu respecte l’edició de l’any anterior, on es van vendre gairebé les entrades de tots els concerts.

Els participants de l’edició d’enguany han expressat el seu descontentament respecte la decisió presa per la promotora amb missatges a les xarxes socials i han demanat disculpes als seus fans.

Tot i així, molts dels concursants estant tenint èxit amb els seus treballs en solitari. Carlos Right, veí d’Esplugues, ha estat el primer dels seus companys a treure un disc amb el que ha iniciat un seguit de concerts sota el nom #atraccióntour.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here