El proper divendres 16 d’agost l’aigua i el foc competiran en un dia ple d’activitats per a tota la família.  

D’11 a 14h arriben jocs d’aigua per a tota la família de la mà d’Aigües de Barcelona. Es podrà construir i fer navegar un vaixell, jugar amb tauletes interactives, transportar aigua sense perdre’n ni una gota i moltes coses més.

També hi haurà un mini Splash Slide per a tota la família, un tobogan de 40 metres de llargada, i inflables per als més menuts.

A la tarda el foc pren el lloc a l’aigua.

A les 19h al carrer d’Arcadi Balaguer hi haurà la plantada de bèsties i la tabalada del grup de tabalers de Castelldefels de l’Agrupació de Cultura Popular. El recorregut serà: Sortida de la plaça Neus Català (davant de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado), c/ d’Albert Einstein, c/ Major, c/ d’Arcadi Balaguer, pl. Església, c/ 11 setembre, pl. de la Caputxeta, c/ Pompeu Fabra, av. Santa Maria i pl. Església.

A les 20.45h s’iniciarà l’espectacle de la Porta de l’infern, amb ball de diables i declamació de sàtires, fent ús de l’enginy com a arma, passaran compes amb el govern municipal, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels.

El correfoc s’iniciarà a les 21.30h pels carrers de la ciutat. Hi participaran els Diablons Mite’ls de Calafell, els Diables de Terrassa i el Ball de Diables de Castelldefels. Els dracs vindran del Poble Sec amb el Gat Sirius, la Sirena Diabòlica de Vilanova, i el Gar-i-Got de Castelldefels. Els tabalers de Castelldefels serán els encarregats de la percussió.

El recorregut del correfoc será: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, av. Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església

Així que ja ho sabeu: al matí no us oblideu el bañador, i a la tarda porteu ben lligat el mocador!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here