S’acaba l’estiu, torna el teatre.

Repassem els espectacles programats als diferents teatres de la comarca per a que no te’n perdis cap i gaudeixis d’obres de tots els formats per a totes les edats.

 Queda’t al Baix i ves al teatre.  

AUDITORI & TEATRE CORNELLÀ

Repassem els espectacles post-vacacionals de l’Auditori de Cornellà. La temporada comença el mes de setembre amb Terra de Voltors i s’allargarà fins al mes de desembre.

Terra de Voltors, arriba el 27 de setembre a les 21.00h. És una obra basada en un fet real, uns masovers van ser brutalment assassinats l’any 1943 al Pallars Jussà. Un drama rural i real.

El dia 29 arriba una proposta per als més petits, amb un berenar a les 17h al teatre i la posterior funció de I Love Rock & Roll.

L’octubre s’iniciarà el dia 4 amb la programació de Idiota, de Jordi Casanovas. Unwhu Teatre presenta el segon muntatge, un home es presenta a unes remunerades proves psicològiques. El que ell es pensa que serà una manera fàcil d’aconseguir diners per a resoldre els seus problemes, es convertirà en una autèntica trampa.

El 18 d’octubre arriba el Concierto Piano de Miquel Gusi, i el 19 d’octubre L’habitació del costat, Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per a curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva).

El 20 d’octubre torna el Berenar a l’Auditori amb l’espectacle Estrella, una nena virtuosa pianista ha d’enfrontar-se a un altre destí.

El 27 d’octubre arriba el clàssic dels clàssics: Troia, una veritable odissea, la Ilíada i l’odissea com mai us les han explicades.

Per a comprar qualsevol entrada feu click aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here