Aquest cap de setmana tindrà lloc la 83a edició del tradicional Aplec de Sant Ramon

El dissabte 31 d’agost i el diumenge 1 de setembre tindran lloc la 41a Cursa a Sant Ramon i el 83è Aplec a Sant Ramon, organitzats per l’Ajuntament de Sant Boi amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Viladecans

El dissabte 31 uns 500 corredors i corredores participaran en la 41a Cursa a Sant Ramon. Sortiran a les 19.30 hores, des de l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda i com a novetat d’enguany, l’organització ha preparat un recorregut vertical (vertical race) de 2 Km que sortirà de l’estadi mitja hora més tard.

El diumenge tindrà lloc la jornada festiva de l’Aplec on tothom podrà gaudir de les activitats programades. L’esdeveniment s’iniciarà amb la 5a Guau, quina pujada!, una pujada amb gossos que pretén sensibilitzar sobre la responsabilitat i la cura dels animals de companyia. A continuació tindran lloc els tradicionals ball de bastons i ball de gitanes de Sant Climent, l’actuació dels Castellers de Viladecans i una audició de sardanes de la Cobla Sabadell són algunes de les activitats programades. També es podrà gaudir d’un apartat dedicat a la natura amb un planetari digital, l’observació del cel amb telescopi o un taller on les persones participants podran emportar-se la petjada del seu gos. El pregó, la missa i un aperitiu (tast de natura) completaran la programació.

Els vehicles a motor tindran prohibit l’accés a l’ermita del dissabte 31 a les 18h fins el diumenge 1 a les 14h. A més, de 18h a 22h de dissabte i de 8h a 14h de diumenge també hi tindran prohibit l’accés les bicicletes en els llocs senyalitzats.

Font: Aj.stboi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here